Wat anderen van ons vinden

Natuurlijk kunnen wij u vertellen waarom wij denken u toegevoegde waarde te kunnen bieden. Maar liever laten wij onze klanten spreken. Want zeg nou zelf, wie is er kritischer dan de klant zelf? Mocht u toch nog eens rustig willen nalezen waarom Ingenion zich met recht dé specialist mag noemen op het gebied van inkoop voor primair onderwijs dan nodigen wij u graag uit onze whitepaper te downloaden.

Referenties

Keender

“Met de ondersteuning en expertise van Ingenion zijn we met een Europese aanbesteding voor schoonmaak en de daarop volgende intensieve begeleiding door Ingenion weer in control.”

D. Verhoeve – Stichting Keender

Hoofding laag
Groeiling

“De prettige en directe no-nonsense aanpak is bij ons in goede aarde gevallen. De Groeiling is enthousiast over de gehanteerde aanpak en de behaalde resultaten. Ook het feit dat Ingenion openstaat voor overdracht van haar eigen inkoopkennis aan onze organisatie, maakt dat we grote stappen zetten om zelfstandig inkooptrajecten uit te voeren.”

T. Streng – De Groeiling

De welle

“Als individuele school hebben wij in korte tijd zeer goede resultaten behaald tegen een bescheiden tarief. Dit maakt het abonnement bij Ingenion meer dan waard.”

J.W. Stegeman – SBO De Welle

Brigantijn

“We hebben onvoldoende expertise in huis om contracten volledig en juist uit te nutten en daarom maken we graag gebruik van contractbeheer door Ingenion.”

R. Dwars – Stichting Brigantijn

SKOLO

“Ingenion heeft ons onder andere bij de aanbesteding Schoonmaak geholpen om het deel van de schoonmaakdienstverlening in eigen beheer goed te laten integreren met het uitbestede deel. Hierdoor is continuïteit geborgd. Mede dankzij de door Ingenion uitgevoerde inkoopscan en bijbehorende inkoopkalender hebben we grip op inkoop. Daarmee voldoet SKOLO aan bepalingen uit Aanbestedingswet.”

R. Everink – SKOLO

Hoofding laag
SCOT

“Ze weten wat ze aan het doen zijn, de communicatie is snel en prettig. De lijnen zijn kort, wat voor mij heel fijn is. Je kan ingewikkelde vragen prima bij ze neerleggen, je krijgt hier dan ook snel reactie op.”

M. Morsink – SCOT

PROO leiden
Hoofding laag

“Toen eenmaal besloten was de administratieve systemen aan te besteden zagen wij erg tegen dit traject op. Gelukkig werden wij gewezen op het bestaan van het bedrijf Ingenion en de begeleiding van Chris Sanderman. Bij een aanbestedingstraject komt veel kijken, maar Chris heeft ons met zijn kennis en rust op het rechte pad gehouden en behoedde ons voor het inslaan van zijpaden . Uiteindelijk hebben naar aanleiding van het succesvol afronden van het aanbestedingstraject ook besloten het implementatietraject door Chris te laten begeleiden. Ook nu houdt hij voor ons de vinger aan de pols, legt afspraken vast en verzorgt de communicatie naar de leveranciers. Zijn manier van werken is vlot en gedegen, waarbij afspraak een afspraak is.”

P. Belt – PROOLeiden-Leiderdorp

Hoofding laag
KOE

“Met de Europese aanbesteding voor meubilair hebben we als stichting de mogelijkheid gekregen om de komende jaren ons meubilair te vervangen op onze scholen, waarbij er voldoende keuzemogelijkheden zijn, maar ook de uitwisselbaarheid kan worden gerealiseerd. De vindingrijkheid van Ingenion heeft hier in belangrijke mate aan bijgedragen.”

R. Egberink – Stichting KOE

KONOT

“Konot wenst dat haar docenten zich volledig kunnen focussen op het onderwijs, zonder zich druk te hoeven maken over de ICT voorzieningen. Ingenion heeft ons hierbij naar volle tevredenheid geholpen door de aanbestedingen van ICT-beheer, ICT Hardware en AV-middelen professioneel te begeleiden.”

R. Keus – Stichting Konot

previous arrow
next arrow

Whitepaper

Voer hier uw email in en ontvang de PDF in uw mailbox.

Uw email
Veld is verplicht!
Veld is verplicht!