Wat anderen van ons vinden

Natuurlijk kunnen wij u vertellen waarom wij denken u toegevoegde waarde te kunnen bieden. Maar liever laten wij onze klanten spreken. Want zeg nou zelf, wie is er kritischer dan de klant zelf? Mocht u toch nog eens rustig willen nalezen waarom Ingenion zich met recht dé specialist mag noemen op het gebied van inkoop voor primair onderwijs dan nodigen wij u graag uit onze whitepaper te downloaden.

“De prettige en directe no-nonsense aanpak is bij ons in goede aarde gevallen. De Groeiling is enthousiast over de gehanteerde aanpak en de behaalde resultaten. Ook het feit dat Ingenion openstaat voor overdracht van haar eigen inkoopkennis aan onze organisatie, maakt dat we grote stappen zetten om zelfstandig inkooptrajecten uit te voeren.”

T. Streng – De Groeiling

“Als individuele school hebben wij in korte tijd zeer goede resultaten behaald tegen een bescheiden tarief. Dit maakt het abonnement bij Ingenion meer dan waard.”

J.W. Stegeman – SBO De Welle

“We hebben onvoldoende expertise in huis om contracten volledig en juist uit te nutten en daarom maken we graag gebruik van contractbeheer door Ingenion.”

R. Dwars – Stichting Brigantijn

“Met de Europese aanbesteding voor meubilair hebben we als stichting de mogelijkheid gekregen om de komende jaren ons meubilair te vervangen op onze scholen, waarbij er voldoende keuzemogelijkheden zijn, maar ook de uitwisselbaarheid kan worden gerealiseerd. De vindingrijkheid van Ingenion heeft hier in belangrijke mate aan bijgedragen.”

R. Egberink – Stichting KOE

“Ingenion heeft ons bij twee aanbestedingen begeleid: multifunctionals en IT beheer. Dit heeft geresulteerd in goede overeenkomsten en een forse besparing. Ingenion heeft ons hierin volledig ontzorgd. Op basis van een door Ingenion uitgevoerde inkoopscan zijn we nu aan het kijken wat we nog meer kunnen besparen en wat we eventueel (gezamenlijk) gaan aanbesteden.”

G. Looyschelder – STIP Hilversum

“Konot wenst dat haar docenten zich volledig kunnen focussen op het onderwijs, zonder zich druk te hoeven maken over de ICT voorzieningen. Ingenion heeft ons hierbij naar volle tevredenheid geholpen door de aanbestedingen van ICT-beheer, ICT Hardware en AV-middelen professioneel te begeleiden.”

R. Keus – Stichting Konot

Whitepaper

Voer hier uw email in en ontvang de PDF in uw mailbox.

Uw email
Veld is verplicht!
Veld is verplicht!