Maak kennis met onze specialisten

Ingenion bestaat uit een enthousiast en bevlogen team medewerkers. We hebben veel inkoopervaring, kennen de achtergronden en relevante ontwikkelingen binnen het inkoopvak en volgen de beste opleidingen. Door deze gezonde mix houden we elkaar scherp en dagen we elkaar iedere dag weer uit.

Sharon Stoeten

De diversiteit van de werkzaamheden en klantensoorten bij Ingenion spreekt mij erg aan. De adviserende en flexibele houding die nodig is om de klanten dagelijks te ontzorgen past erg bij mij als persoon en geeft me elke dag een voldaan gevoel.

Chris sanderman

Ik krijg de vrijheid en ruimte om mijn opdrachtgevers maximaal te ontzorgen, ook als het onverhoopt meer tijd kost. Vaak resulteert dit in een intensieve en langdurige vorm van samenwerking. Dit wordt door alle betrokkenen als zeer prettig ervaren.

RIANNE VAN DER SCHAAF

De veelzijdigheid van de werkzaamheden, de flexibiliteit, het contact met klanten, leveranciers en vooral ook collega’s zorgen ervoor dat ik me als een vis in het water voel bij Ingenion.

Frank Maathuis

Talentontwikkeling en het tegen gaan van verspilling zijn mijn persoonlijke drijfveren. Dit komt perfect samen bij het organiseren van inkoop voor het primair onderwijs. Het is mooi te horen dat onze klanten deze drive herkennen en waarderen.

Judith van der zande

Ieder klantvraagstuk is anders en behoeft een andere aanpak. Door de diversiteit van opdrachten bij Ingenion zijn de uit te voeren werkzaamheden elke keer weer een uitdaging. Een tevreden klant is dan de ultieme beloning.

amber weegink

Dienstverlening staat centraal bij Ingenion en dat is passend bij mijn karakter. Ik voel me erg prettig bij de veelzijdigheid van mijn werkzaamheden en het vele contact met onze opdrachtgevers, leveranciers en mijn collega’s. Deze ingrediënten zorgen voor plezier in het werk en dat draagt bij aan het behalen van mooie resultaten!

anouk wildenborg

Samen met ons team de opdrachtgevers ontzorgen en mooie resultaten behalen is elke keer weer een leuke en nieuwe uitdaging die nooit verveelt. De eigen verantwoordelijkheid, diversiteit aan werkzaamheden en flexibiliteit maakt dat ik elke dag met veel plezier en enthousiasme aan het werk ga.

Fleur visser

Binnen Ingenion krijg je veel ruimte voor je persoonlijke ontwikkeling. Door de veelzijdigheid in werkzaamheden, verantwoordelijkheden en de vrijheid om zelf te bepalen hoe je je werk uitvoert maak je hierin snel grote stappen. Dit, samen met de leuke groep collega’s, maakt dat ik met veel plezier voor Ingenion werk.

Julia kamphuis

De opdrachtgevers en bijbehorende opdrachten waar ik voor mag werken bij Ingenion zijn zeer divers, dat maakt mijn werk uitdagend en afwisselend. Ik ontwikkel mij op vele vlakken en krijg de ruimte om daar zelfstandig keuzes in te maken. Bij Ingenion ben ik in een warm nest terecht gekomen en daar ben ik heel blij mee.

Whitepaper

Voer hier uw email in en ontvang de PDF in uw mailbox.

Uw email
Veld is verplicht!
Veld is verplicht!