Maak kennis met ons team

Ingenion bestaat uit een enthousiast en bevlogen team medewerkers. We hebben veel inkoopervaring, kennen de achtergronden, weten wat er speelt binnen het inkoopvak en volgen de beste opleidingen. Door deze gezonde mix houden we elkaar scherp en dagen we elkaar iedere dag weer uit.

Sharon STOETEN

Inkoopadviseur / operationeel manager

Sharon Stoeten

In mijn rol binnen Ingenion ondersteun en begeleid ik stichtingen bij facilitaire- en inkoopvraagstukken. Ik ben een echte verbinder en dit komt goed van pas als procesbegeleider bij (Europese) aanbestedingen. Ik neem een adviserende en flexibele houding aan en heb een groot verantwoordelijkheidsbesef. Ik ben het aanspreekpunt voor vele opdrachtgevers, maar ook voor onze interne organisatie en krijg energie van het opleiden van onze medewerkers.
Mail mij

Chris Sanderman

Inkoopadviseur

Chris Sanderman

Goede inkoop begint met een goede inventarisatie en behoeftestelling. Met mijn 30 jaar inkoopervaring heb ik de benodigde ervaring om door te vragen om te zorgen dat de behoefte helder wordt. Die kan ik vertalen naar een goede offerteaanvraag met een eigen contract zodat je ook daadwerkelijk krijgt wat je nodig hebt. Het vergemakkelijkt de aanbesteding en daar hebben alle betrokkenen baat bij.
Mail mij

Rianne van der Schaaf

Financieel / HR

Rianne van der Schaaf

Verantwoordelijk voor de administratie en het personeel. Waar mijn collega's de opdrachtgevers ontzorgen, ontzorg ik mijn collega's en zorg ik dat alles voor hun goed geregeld is. Voor onze opdrachtgevers zorg ik voor duidelijke overzichten en bewaak ik de gemaakte afspraken. Daarnaast zien opdrachtgevers mij soms ook terug als schoonmaakinspecteur, waarbij mijn kritische blik goed van pas komt.
Mail mij

Maaike ter Horst

Facilitair adviseur

Maaike ter Horst

Als projectmanager houd ik me bezig met het bedenken van klantgerichte oplossingen en het verbeteren van de klantervaring. Mijn focus ligt op effectieve communicatie, samenwerking en het behalen van doelen binnen de gestelde termijnen en serviceovereenkomsten. Ik haal enorm veel plezier uit het aansturen en regelen van een project, helemaal als alles verloopt zoals gepland. 
Mail mij

Judith van der Zande

Marketing

Judith van der Zande

Met mijn marketingactiviteiten zet ik Ingenion op de kaart, maar ondersteun ik ook mijn collega's én onze opdrachtgevers om het hoge niveau van onze opdrachten te kunnen waarborgen. Ondersteunend door het delen van tips en belangrijke informatie in de soms taaie markt waarin we opereren. Ingenion biedt een diversiteit aan opdrachten en opdrachtgevers, een leuke uitdaging!
Mail mij

Amber Weegink

Service Manager

Amber Weegink

Dienstverlening staat centraal bij Ingenion en dat is passend bij mijn karakter. Als servicemanager ben ik de spin in het web tussen de opdrachtgevers, externe leveranciers en onze interne organisatie. Het vinden van de juiste oplossing bij een probleem of klacht daagt mij uit en prikkelt mij om continu procesoptimalisaties door te voeren en de kwaliteit van dienstverlening te bewaken. Deze uitdagingen geven mij dagelijks energie.
Mail mij

Anouk Wildenborg

Service Manager

Anouk Wildenborg

Mijn kracht ligt in het organiseren en coördineren van projecten. Mijn flexibiliteit komt daarbij goed van pas. Ik ben een echte aanpakker en draai mijn hand niet om voor grote projecten of ad-hoc opdrachten. Het geeft mij een voldaan gevoel als ik met mijn team de doelstellingen haal binnen de gestelde kaders en helemaal als ik de verwachtingen van de opdrachtgever kan overtreffen.
Mail mij

Julia Kamphuis

Facilitair adviseur

Julia Kamphuis

Binnen Ingenion vervul ik een dynamische rol waarin ik betrokken ben bij diverse klanten en projecten. Mijn takenpakket omvat onder andere het uitvoeren van VSR-kwaliteitscontroles, waarbij ik mijn kritische blik en nauwkeurigheid volledig benut. Samen met mijn collega's zorg ik ervoor dat dit proces van begin tot eind soepel verloopt, en blijven we gedurende het gehele schooljaar scherp op het waarborgen van kwaliteit. Door mijn betrokkenheid bij diverse klanten en projecten is geen dag hetzelfde.
Mail mij

Fleur Visser

Inkoop / Facilitair adviseur

Fleur Visser

Binnen Ingenion ondersteun en adviseer ik stichtingen bij facilitaire- en inkoopvraagstukken. Door dicht bij de klant te staan weet ik hun behoefte te identificeren en dit te vertalen naar een passend advies. Als VSR kwaliteitscontroleur komt mijn kritische blik en dienstverlenende karakter goed van pas. De unieke vraagstukken die ik tegenkom maken mijn werk uitdagend. Door mijn vakkennis, maar ook door buiten deze kaders te denken, kan ik veel toegevoegde waarde leveren voor onze opdrachtgevers.
Mail mij

Kyra Borggreve

Marketing

Kyra Borggreve

Binnen Ingenion houd ik mij met veel verschillende marketingtaken bezig. Ik zorg ervoor dat Ingenion zichtbaarder wordt bij de doelgroep en zo meer naamsbekendheid krijgt. Ik word enthousiast als ik terug kan zien dat bepaalde acties echt iets opleveren voor Ingenion. Naast dat ik mij voornamelijk met de website en social media bezig houd, zijn er nog veel meer dingen die er bij komen kijken. Er is dus altijd genoeg te doen, wat ontzettend leuk is!
Mail mij

Isa Bosch

Facilitair adviseur

Isa Bosch

Als Trainee Facility management houdt ik mij met veel verschillende taken bezig. Voor de ene klant zet ik mij in omtrent dienstverlening en zorg ik dat de medewerkers hier geheel ontzorgd worden. Daarnaast zet ik mij binnen het primair onderwijs in als schoonmaakcontroleur, waarbij kritisch gekeken wordt naar de beleving en kwaliteit van de schoonmaak. In mijn verdere toekomst bij Ingenion zie ik genoeg doorgroeimogelijkheden, waarbij ik in de toekomst ook eigen projecten zal gaan draaien.
Mail mij

Frank Maathuis

Directeur

Frank Maathuis

Talentontwikkeling en het tegen gaan van verspilling zijn mijn persoonlijke drijfveren. Dit komt perfect samen bij het organiseren van inkoop voor het primair onderwijs. Het is mooi te horen dat onze klanten deze drive herkennen en waarderen.
Mail mij

Ilse Bruggers

Inkoopadviseur

Ilse Bruggers

Binnen Ingenion focus ik mij voornamelijk op de inkoopabonnementen en het uitvoeren van aanbestedingen. Het interessante aspect van mijn werk ligt in de voortdurende uitdaging om de optimale oplossing te vinden voor elke opdrachtgever, waarbij hoge kwaliteit en een fijne besparing goed in balans zijn. Dit verschilt voor iedere opdrachtgever en opdracht. Wanneer ik de opdrachtgever kan ontzorgen, geeft dit een voldaan gevoel.
Mail mij

Vacature

Afstudeeropdracht / stagiair(e)

Vacature

Bij Ingenion zijn we altijd opzoek naar enthousiaste afstudeerder of stagiaires. Studeer jij facility management of iets soortgelijks? Neem dan snel contact met ons op. Wij zorgen er samen voor dat we een passende opdracht voor je vinden. We staan ook zeker open voor eigen ideeën.
Solliciteer direct

Whitepaper

Voer hier uw email in en ontvang de PDF in uw mailbox.

Uw email
Veld is verplicht!
Veld is verplicht!