Ingenion blijft graag in gesprek met haar opdrachtgevers. Wij zien een opdracht écht als een samenwerking. Door in gesprek te blijven houden we elkaar scherp, weten we waar we beide nog wat kunnen verbeteren maar spreken we vooral ook naar elkaar uit wat we waarderen in de samenwerking. Zo gingen we ook in gesprek met Leonie en Caroline, samen vormen zij het tweehoofdig collegiaal College van Bestuur van STIP Hilversum. Dit gesprek is gepubliceerd in de maart-editie van het vakblad voor schoolleiders KADER. Het thema van dit nummer was “veel voor weinig” en Leonie, Caroline en Frank (directeur Ingenion) gingen samen in gesprek hoe de samenwerking tussen Stip en Ingenion hier bij aansluit. Je leest het interview hier.

Whitepaper

Voer hier uw email in en ontvang de PDF in uw mailbox.

Uw email
Veld is verplicht!
Veld is verplicht!